Saturday, 19 November 2011

sharing

bila kita buat entri n org xambil sdikit masa pn untuk baca apatah lagi komen,
sedikit sebanyak kita akan merasa tidak dihargai
kadang2 kita rasa letih hendak post entry bila xda yang membacanya
tapi bagi eya etu maksudnya kita cuma perlu usaha lebih
untuk bagi org berminat baca entri kita
so don't give up
keep on doing what u re doing
dan terus improve mana2 yang patut
kurangkan selfish dan lebih titikberatkan 
pada bakal pembaca
lagipula bila kita berkongsi
maksudnya kita memikirkan tentang orang lain
dan bukannya tujuan untuk membangga diri
sharing is caring in some ways


8 comments:

CintaKhadijah said...

chaiyok2 bebeh! ^^p

Miss Purple Ungu said...

eya jgn putus asa k!
miss purple update entry pun ikut suka ati je
tpulang la samada org nk komen @ tak
yg penting chill :)

nazirah said...

setuju2 jgn give up ok tkpe kalau org tk dtg komen pun sbb ni blog kte.. sendiri kan cci pun dulu cmni gak tp last2 pikir positif je ok keep on blogging ye dear ;)

Juliet_iRa~" said...

eh xpela..

just update ikut suka sendiri..

blog utk luahkan apa y kita rasa..

bkn nak kejar trafik ke apa..

tp kalo nak rmai dtg comment, awk kena rajin dtg kat blog diorang..means blogwalking..

k?

Ros said...

Semangat trus, keep posting :)

si kiut lavender said...

its ok dear.....SKL juga bgitu...:)..

tpi truskan menulis mungkin akan ada org pndg blog kita n sterusnya menjdi pembaca setia...who knows...:)

CTK said...

mmg ramai yg membaca..yg mengomen tu ramai yg mls...ct je rjin kan...hahahah

NUR SABRINA FIRZANAH said...

hehe betul tu :)